sunnuntai 30. syyskuuta 2007

Halon hakkuu alkakoon...

Pientä päivitystä pelimaailmasta taas. Strangleholdi tuli selätettyä Hardilla ja vaikka muutama paikka tuottikin vaikeuksia oli tuon vaikeusasteen valinta kuitenkin oikea. Sopivan haasteellinen, mutta ei kuitenkaan liian.

Ja eilen hakattiin ihan oikeasti halkoja kaverin tontilla talkoillessa, mutta tänään olisi tarkoituksena säästellä kolottavia lihaksia ja siirtyä toisenlaisen halon hakkuun pariin.

Nyt olisi tarkoitus sukeltaa Halo 3 maailmaan. Itse ei ole aikaisempia osia tullut muuta kuin testattua, joten juonikuviot olivat vähän hukassa. Pienellä Googlettamisella löytyi kuitenkin mukava saitti, josta löytyi molempien aikaisempien osien cutscenet koottuna. Nämä tuli juuri katseltua ja nyt olisi sitten tarkoitus testata, että mikä se juttu tässä pelissä nyt on, kun kaikki sitä hehkuttavat maasta taivaisiin. Halo 3 tulee myös olemaan peli, jolla gamescoren 10k rikkuu. Mukavan koukuttavan systemiin on MS kyllä kehittänyt.

Ja jotta ei täysin konsolihömppäämiseksi menisi, tarvii onnitella oman seuran kaveria Pyry Lehtosta, joka otti eilen tyrmäysvoiton ensimmäisessä erässä, Turussa NK2 - Tulos tai Ulos iltamissa. Ja kyseessä oli Pyryn ensimmäinen ammattilais säännöillä oteltu vapaaottelu matsi. Iso käsi Pyrylle.

Ei kommentteja: