torstai 6. syyskuuta 2007

Tänään kohti Lontoota \o/

Tänään on sitten the päivä. Illalla 22:55 lähtee Ryanairin kone kohti Lontoota. Ainoa miinus hommassa, että flunssa painaa vielä vähän päälle, mutta en aio kyllä antaa haitata menoa. Rahat vaihdettu ja tavarat katsottu valmiiksi. Nyt pitäisi vielä kärvistellä päivä töissä ja sitten voi huitaista kotiin ja fiilistellä WEC McCullough vs. Crunkilton parissa ja virittäytyä tunnelmaan.

Tuossa törmäsin myös BBS NEWSin uutiseen koskien MMA:ta Britanniassa.

"As a civilised society we should be campaigning to outlaw these activities."

Aikamoista tekstiä taas alan "asiantuntijoilta". Siinä vaiheessa ymmärtäisin, jos oikeasti sinne häkkiin raahattaisiin ihmisiä väkisin, mutta kun siitä ei tosiaan tässä ole kyse. Maailmassa luulisi löytyvän hieman suurempiakin ongelmia, mitä vastaan taistella ja kampanjoida. No joo, tuollaiset voi toivottavasti jättää omaan arvoonsa ja toivoa, ettei siellä nyt joku taho saa runnottua läpi jotain kieltoa.

Huomenna siis tarkoitus 16:00 paikallista aikaa olla katsomassa punnituksia. Muuten päivä kulunee kierrellessä ja katsellessa paikkoja. Sitten lauantai-iltana tosiaan itse eventti. Mahdollisuuksien mukaan päivittelen tätä Blogia paikan päältä, mutta kuvien lisäily saattaa jäädä kotiin saapumiseen.

Mutta nyt taas takaisin töiden parii, niin aikakin kuluu paremmin.

Ei kommentteja: