maanantai 10. syyskuuta 2007

Takaisin kotona


Torstai iltana Ryanairin avustuksella tuli tosiaan siirryttyä Lontoon suuntaan, tarkemmin Stanstedin kentälle. Saavuimme sinne paikallista aikaa noin puolen yön paikkeilla ja vietimmekin ensimmäisen yön nukkuen viileähköllä lattialla. Aamulla lievässä kanuunassa siirryimme bussilla Lontooseen Sherlock Holmesin kotikadulle Baker Streetille. Siitä sitten kamat hotellille ja menoksi.

Kierreltyä tuli ja paljon. Tuli myös testattua Fish & Chipsit, Toastit ja paikalliset sandwichit. Nähtyä Science- ja National Museumit, joista ensimmäisessä tuli tsekattua myös I-Max eli 3D leffateatteri. Myös läjä muita nähtävyyksiä tuli nähtyä matkan varrella. Ja tietenkin tärkeimpänä matkan syy, eli UFC 75. Edellisen päivän punnituksissa pääsi virittäytymään mukavasti tunnelmiin ja tuli samalla tsekattua paikat etukäteen. O2 areenalla puitteet olivat todellakin kunnossa ja tunnelma paikan päällä mahtava. Istumapaikat olivat varmaan parhaat hinta/laatusuhteeltaan (iso plussa pehmeistä nahkapenkeistä, joilla todella mukava istua). Kehään näki hyvin ja ISOT screenit pitivät huolta näkyvyydestä, jos ottelijat ajautuivat huonoon paikkaan näkyvyyden kannalta. Vähän parempaa tiedottamista ja välijuontoa olisi toivonut, mutta kyllä se näinkin meni.

Otteluista sen verran (spoilaamatta), että vauhdikasta menoa oli. Matseja nähtiin kyllä koko rahan edestä. Eikä itselleni ainakaan jäänyt mitään pahempaa hampaankoloon otteluista.

Tykästyin kyllä kaupunkiin oikein todella vaikka liikennekulttuuri oli aika lähellä tappavaa (sai pelätä henkensä edestä aina katua ylittäessä). Ehdottomasti tulee lähdettyä uudestaan ja paremmalla ajalla, ettei tarvitse turhaan kiirehtiä. Muutaman valitun kuvan heitän jossain vaiheessa esille, kunhan tässä nyt on ensin ehditty käymään ne läpi.

Ei kommentteja: