perjantai 31. elokuuta 2007

Päivitystä flunssan kourista...

Tää on niin tätä. Heti kun työkiireet hieman hellittivät iskee kunnon syyslenssu niskaan. Olisi sitten paree parantua ennen ensiviikon loppua. Torstaina kuitenkin starttaa reissu kohti Lontoota (oli kunto mikä tahansa). Tänään tarvii kokeilla omaa hyväksi (juupajuu) havaittua flunssan parannuskeinoa. Puoli pulloa viskiä ja paljon valkosipulia. Ja sukulaiset kiittävät huomenna häissä (ei omissa).

Tulihan sitä tosiaan sitten sorruttua tuohon BioShockin CE versioon ja tilt-kaupasta semmoinen lähti mukaan viikko sitten (hintaa karvan vajaa 80 euroa). Rankasti arvioiden 30 tuntia tuli jauhettua ja koluttua peli läpikotaisin ja viime yönä / tänä aamuna noin kello 03:00 tuli läpäistyä peli.

Tämä oli todellakin aivan mahtava pelikokemus. Tähän mennessä ehdoton vuoden peli. Jos et ole vielä tilannut / ostanut niin ei muuta kuin tuumasta toimeen. Ainoa, joka mahdollisesti vetää tältä vuodelta pitemmän korren on juuri 23. marraskuuta julkaisupäivävahvistuksen saanut Mass Effect.


Mass Effect on BioWaren kehittämä toimintapainotteinen roolipeli-seikkailu. BioWarelta tullut monia laatupelejä Star Wars: Knights of the Old Republic ja Baldurs Gatet ehkä tunnetuimpina. Linkkien takaa löytyy screenshotteja ja trailereita ja foorumit täynnä peliin liittyvää jutustelua. Tätä uutuutta odotellaan todella innolla ainakin täällä suunnassa. Jossain vaiheessa tästäkin varmasti lisää pohdiskelua ja hypetystä.

Ei kommentteja: