maanantai 20. elokuuta 2007

Painit painittu ja Eliittiä kansalle...

Eli painit olivat kuuleman mukaan sujuneet hienosti ja Tamperelaiset sijoittuivat molemmat oman sarjansa toiselle sijalle. Eli siis tuplahopeaa, onnea pojille. Kuten kuvasta voi huomata meno ollut välillä villiäkin. Lauantain tulokset löytyvät NHB Finlandin foorumeilta.

Sitten konsolimaailmaan, eli perjantaina pitäisi Suomessa tulla kauppoihin Xbox 360:n uusi Elite malli, jonka tunnistaa mustasta väristä. Elite malli sisältää 120 gigan kovalevyn ja uutuutena HDMI-liittimen, joka kyllä tulee löytymään myös uusista Premium malleista. Suomen viralliseksi ovh. on tänään vahvistunut 479 euroa.

Tämä on kyllä aika kova hinta varsinkin kun otetaan huomioon, että paketti on vanhalla tekniikalla toteutettua. Microsoft ilmoitti jonkun aikaa sitten siirtyvänsä käyttämään 65 nm:n tekniikkaa, jonka pitäisi parantaa luotettavuusongelmia joista boksi on kärsinyt. Elitessä on kyllä pyritty parantamaan jäähdytystä, eli siis parannuksia on siis alkuperäiseen tehty ja aika näyttää onko luotettavuus parantunut.

Itse taidan odotella vielä muutaman kuukauden odotella päivittämisen kanssa, jos vaikka uutta tekniikkaa sisältävää konetta saataisiin tännekkin päin. Mutta jos konetta ei vielä löydy ja raha ei ole tiukalla voisi tuo Elite olla harkinnan arvoinen. Takuuta on kuitenkin minimissään sen pari vuotta ja huolto toimii.

Muutenkin koneitten hintoja hilattiin muutamalla kympillä alaspäin, eli jos on harkinnassa kannattanee muutama päivä odotella, että kaupat ehtivät reagoimaan hinnanalennuksiin.

Ei kommentteja: