torstai 9. elokuuta 2007

Syyskuun 8. UFC® 75 CHAMPION VS CHAMPION Lontoossa

Jep jep... Eli sitten pelaamisesta toiseen sydäntä lähellä olevaan asiaan/harrastukseen, eli MMA:han. Innostus syttyi jo aikoinaan kun netissä törmättiin kavereiden kanssa ensimmäisiin UFC pätkiin. Niistä ajoista ollaan tultu onneksi eteenpäin, ja paljon. Lajista löytyy lisää tietoa esim NHB Finlandin lajikuvaus sivulta.

Mutta itse otsikkoon siis. Eli nyt UFC tulee ensimmäistä kertaa Lontooseen... Olen aina halunnut lähteä käymään Lontoossa ja olen myös halunnut päästä katsomaan UFC:tä livenä... Joten ajateltiin kaverin kanssa, notta perkele mehän otetaan ja lähdetään (näin meikäläinen sai lyötyä kaksi kärpästä yhdellä iskulla). Vähän aikaa pähkäilyä ja säätöä, niin se oli sitten siinä. Liput ostettuna Ryanairille ja itse eventtiin ja kolmen hengen huone varattuna kuulemma hyvältä paikkaa. Eli mukaan tarttui matkan varrella vielä yksi lisämatkaaja. Lähdemme siis kolmen hengen voimin torstaina 6. syyskuuta iltalennolla kohti Lontoota.


Tapahtuma järjestetään O2 areenalla, joten puitteet pitäisi olla kunnossa. Illan aikana isketään aika monta mielenkiintoista ottelua varsin kovien nimien tähdittämänä. Tietenkin itse main-event eli mestari vastaan mestari; Quinton "Rampage" Jackson vastaan Dan "Hendo" Henderson (ok Hollywood kai virallisesti, mutta...). Uskoisin, että tapahtumasta tulee ikimuistoinen kokemus ja tähän aiheeseen palataan aivan varmasti ajankohdan lähetessä.


Lippuja oli tarjolla 25 - 275 punnan hintaan. Päädyttiin ostamaan sellaiset paremmasta päästä olevat katsomopaikat ja hintaa lipuille tuli kaikkineen noin 170 euroa. Istutaan tuossa kartassa punaisella alueella vasemman yläkulman suunnassa. Ajateltiin kuitenkin, että loppujen lopuksi kun kerran lähdetään, niin ei kannata säästellä ja ostaa jotain surkeita paikkoja hattuhyllyltä, mutta toisaalta taas ei ollut tuolta kalliimmasta päästä varaa edes harkita. Täytyy myöntää että jos markka-aikana olisi joku sanonut, että lähdeppä katsomaan jotain ja kertonyt lippujen hinnan olevan luokkaa tuhannen markkaa, niin olisi saattanut kyllä jäädä väliin. On nämä eurot sitten ihana asia.

Sen verran pakko avautua tähän loppuun... Tähän asti olen pitänyt Lippupalvelun muutaman euron palvelumaksua / tilaus ryöstönä. No ei vähä mitään, Ticketmaster velotti 11 puntaa ekstraa lippua kohden (eli yli 15 euroa) ja siihen vielä postit päälle.

Täältä tähän.

Lähiaikoina juttua tämän kuun lopulla ilmestyvästä BioShock pelistä.

Ei kommentteja: